Home

‘Jullie werk doet echt iets met mensen. Ze fleuren op, gaan er helemaal in mee. Net of ze uit hun ‘eigen wereld’ komen’
(welzijnsmedewerker zorgorganisatie)

Welkom bij Care&Culture.

Wij organiseren kunstzinnige dagbesteding voor kwetsbare ouderen. Daarbij staan een intergenerationele dialoog en (muzikaal dansante) ontmoetingen centraal. Ze doorbreken isolement en vergroten gelukservaringen, van jong tot oud.

Onze projecten komen tot stand in een interactief proces vol passie, intuïtie en spontaniteit. Van dans, muziek, zang en poëzie tot beeldend werk.
Met een goed artistiek niveau hoog in het vaandel wordt er gewerkt op kleine- èn op grootse schaal. Iedereen is daarbij welkom: kinderen, zorgprofessionals, vrijwilligers, familie en niet professionals.

GJ Film en Vanderkolk Fotografie maken van al ons werk (bewegend) beeld.
We nodigen je van harte uit ernaar te kijken en rustig de teksten te lezen.

Kom, kijk, luister en geniet!

Filmisch werk
HuidHonger

‘Het is zo intiem dat je bijna het gevoel hebt dat je er niet bij mag of durft te zijn. Maar als je er dan helemaal bij bent, voelt het als zo’n cadeau!’
(bestuurder zorgorganisatie)

Een bijzonder programma over liefdevolle zorg, intimiteit en het belang van aanraking. Samen met bewoners en betrokkenen maakten we een ontroerende dansvoorstelling op vijf zorglocaties in Nederland in het voorjaar 2017. Met aansprekende dans- duetten en choreografieën, ondersteund door filmische interviews met experts uit de zorg

Vervolgronde HuidHonger. Vanaf november 2017 starten we met een nieuwe HuidHonger-reeks. We verzorgen daarbij 10 dansworkshops op locatie, inclusief een (besloten) presentatie. De samenwerkende organisatie/ locatie bepaalt zelf met welke doelgroep zij wil werken. In de workshops is plaats voor maximaal 15 deelnemers per keer.

Na afloop van de workshops/presentatiereeks wordt een speciaal filmpje voor de locatie/organisatie gemaakt, als aandenken voor iedereen die deelnam en als mooi communicatiemiddel voor de organisatie.

Deelnemen?
Stuur ons een email

Van HuidHonger is een gelijknamige documentaire gemaakt. Kijk onder ‘Filmisch werk’ naar Documentaire HuidHonger.
Bekijk de aankondiging hier:

Mooiste Muzikale Ontmoetingen

Vanaf oktober 2017 werken we aan een landelijke uitrol van het C&C Koor. In samenwerking met tal van betrokken zorgorganisaties.
Om het levensgeluk van nog meer mensen te vergroten en hun kracht te tonen.

De opbouw van een digitale community door het gebruik van een C&C Korenapp gaat daarmee samen.

Ambitie is drie tot vijf grootse en landelijke uitvoeringen te realiseren met zoveel mogelijk koorleden op Wereld Alzheimer Dag 2018 en 2019.