MIJN HUIS: INTERACTIEVE MUSICAL

Care&Culture ontwikkelde de musical Mijn Huis in samenwerking met bekend schrijfster Marjan Berk. Een interactief en vernieuwend project was het resultaat. Leerlingen uit groep 8 spelen de hoofdrol in deze hartverwarmende musical, ouderen kunnen meedoen of zijn enthousiaste toeschouwers. Samen bezig zijn met muziek en toneel, leren van elkaar en natuurlijk plezier maken staat voorop. Mijn Huis ging in juli 2017 in première. We ontwikkelen de musical momenteel door voor andere locaties. Eind 2018 zal de musical gereed zijn en kunnen wij een volledig aanbod verzorgen.

Wilt u Care&Culture helpen nog meer harten te verwarmen met Mijn Huis? Uw steun is van harte welkom.

WIE KUNNEN MEESPELEN IN DE MUSICAL MIJN HUIS?

Deze musical is een variant op de traditionele groep 8 musical. Ook bij dit project leggen wij de verbinding tussen kunst en zorg. Bewoners van zorgorganisaties en deelnemers van dagbestedingen spelen waar mogelijk mee met leerlingen uit groep 8 en andere betrokkenen. Of zij vormen het enthousiaste publiek voor de uitvoering. Er is veel ruimte voor eigen inbreng van tekst, acties en muziek door de kinderen. Een unieke en hartverwarmende ervaring.

Enthousiaste woorden van Marjan Berk, schrijfster Mijn Huis:

Je moet altijd maar afwachten hoe zo’n musical ontvangen wordt. Op het moment dat er gespeeld wordt voor de zaal, voel je of het klopt of niet. Deze musical is mega, het is een hit. Moet je al dat enthousiasme zien. Dat kan niet meer stuk.

MUSICAL MIJN HUIS & UW ZORGINSTELLING

Gunt u de bewoners van uw zorgorganisatie of de deelnemers van uw dagbesteding ook een hartverwarmende musicalervaring? Mijn Huis is in te zetten op uw locatie. In samenwerking met een basisschool in uw regio geven we de musical vorm.

KUNST&ZORG VERBINDEN

Kunst is de ultieme bindende factor voor de zorg. Wij verbinden jong en oud, laten ze creatief bezig zijn en vooral weer genieten van het leven!

CONTACT INFORMATIE

Care&Culture
p/a Lucasbolwerk 11
3512 EH Utrecht
M: info@careculture.nl
T: 06 11202684