BELEEF DE VERBINDING TUSSEN KUNST & ZORG

Is het voor u en uw medewerkers nog een abstract begrip? Is het onduidelijk hoe de verbinding tussen kunst en zorg er in de praktijk uitziet? Laat u dan inspireren tijdens een interactieve presentatie door Care&Culture op locatie. Actuele thema’s als liefdevolle zorg, het belang van echt contact en aanraking en het belang van een dialoog tussen jong en oud, komen op een originele manier aan bod. De kunstzinnige en sociale benadering geeft u een nieuwe invalshoek. Veel zorgorganisaties die door u voorgingen hebben dit enthousiast ontvangen.

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE FILMS

Onze interactieve presentatie stemmen we graag af op uw wensen. Daarbij kiezen wij altijd voor de interactie: een enthousiaste uitleg wisselen we af met rake, kwetsbare filmfragmenten, waarna een dansprofessional praktisch met de aanwezigen aan de slag gaat. Zelf ervaren en voelen wat kunst met de mens doet inspireert, ons filmmateriaal laat zien wat uw doelgroep aan kunst in de zorg kan hebben.

De woorden van een welzijnsmedewerker van een zorgorganisatie:

Jullie werk doet echt iets met mensen. Ze fleuren op, gaan er helemaal in mee. Net of ze uit hun ‘eigen wereld’ komen.

KUNST&ZORG VERBINDEN

Kunst is de ultieme bindende factor voor de zorg. Wij verbinden jong en oud, laten ze creatief bezig zijn en vooral weer genieten van het leven!

CONTACT INFORMATIE

Care&Culture
p/a Lucasbolwerk 11
3512 EH Utrecht
M: info@careculture.nl
T: 06 11202684